NWWI en NHG taxatie

0900 Taxateur uit Amsterdam voert taxaties uit volgens het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit instituut ziet toe op de kwaliteit van taxaties, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare taxatie. Daarnaast voeren wij taxaties uit voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De NHG is een keurmerk waaraan u kunt zien of een hypotheek die u afsluit wel aan bepaalde kenmerken voldoet. Hierbij is een speciale taxatie vereist.

NWWI taxatie
Met een NWWI taxatie bent u verzekerd van een taxatie die uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Op deze manier krijgt niet alleen u, maar ook geldverstrekkers en intermediairs een helder en objectief beeld van de manier waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Om NWWI taxaties te mogen uitvoeren, moet een taxateur aan strenge kwaliteitseisen voldoen. 0900 Taxateur uit Amsterdam is aangesloten bij het NWWI en helpt u graag bij het uitvoeren van een woningtaxatie volgens de laatste richtlijnen van het NWWI.

NHG taxatie
De NHG is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat mensen geen onverantwoorde hypotheken afsluiten. Het keurmerk houdt in acht of een hypotheek veilig en verantwoord is. Veel banken of verzekeraars eisen een NHG keurmerk voordat u bij hen een hypotheek of lening kunt afsluiten. Heeft u een NHG keurmerk nodig? Dan heeft u ook een erkende taxatie nodig, die volgens bepaalde richtlijnen is opgesteld. Wij zijn erkend taxateur in Amsterdam en helpen u hier graag mee.