Wij bepalen uw WOZ waarde

Ieder jaar schatten de gemeentelijke WOZ-taxateurs de waarde van uw woning in. Deze waarde dient als maat voor diverse gemeentelijke heffingen en belastingen. Indien u het niet eens bent met de door de gemeente vastgestelde waarde van uw woning, kunt u bezwaar indienen. Het komt regelmatig voor dat de WOZ-taxateurs de waarde van woningen te nonchalant inschatten, waardoor huiseigenaren meer belasting betalen dan nodig is.

Bent u het niet eens met de gemeentelijke schatting van de WOZ waarde van uw woning? Schakel dan de specialisten van 0900 Taxateur uit Amsterdam in. Wij kunnen een nieuwe taxatie voor u verzorgen.

Een onafhankelijke WOZ waarde door uw taxateur

Wanneer u het niet eens bent met de schatting van de WOZ waarde door de gemeente, helpen wij u graag. Onze taxateurs uit Amsterdam voeren een onafhankelijke en deskundige WOZ taxatie uit, waarbij zij uw woning uitgebreid opnemen. Daarnaast nemen wij de maten op volgens de NEN 2580 en beoordelen wij verbeteringen en afschrijvingen. Door al deze kenmerken mee te nemen in een rapport, kunnen wij een nauwkeurige en eerlijke WOX taxatie uitvoeren.

Door uw taxateur uit Amsterdam in te schakelen voor het uitvoeren van een taxatie van uw woning, bent u gegarandeerd van een eerlijke WOZ waarde. Hier kunnen de heffingen en belastingen nauwkeurig op worden afgestemd.