Taxatie door 0900 Taxateur

0900 Taxateur heeft een ruimte ervaring op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie van uw woning of bedrijfspand. Bij onze makelaardij bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundigheid en een vaste makelaar die uw wensen en situatie door en door kent. Al jaren verzorgt ons kantoor aankoop, verkoop en taxatie in de omgeving van Amsterdam. Door onze ervaring met makelaardij in Amsterdam kunnen wij deskundige en goede taxaties uitvoeren en weten wij als geen ander hoe te opereren op de Amsterdamse woningmarkt.

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte in Amsterdam verkopen of wilt u juist ? Of wilt u juist een pand kopen? Dan helpen wij u graag. Om de waarde van het pand in te schatten, voeren wij een deskundige taxatie uit. Bij de taxatie van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam wordt onder andere rekening gehouden met het type pand, de grootte, de staat van het onderhoud en de ligging van het pand. Na de taxatie maken wij een taxatierapport op. Dit rapport kan u helpen bij de onderhandelingen over de prijs van het pand.

U kunt onze taxateurs inschakelen voor taxatie in verschillende gebieden in en rond Amsterdam. Ons werkgebied voor taxatie is gelegen in groot Amsterdam, Haarlemmermeer, Ronde Venen en delen van Zuid Kennemerland. Wilt u weten of uw woning binnen ons werkgebied ligt? Neem dan contact op met uw taxateur uit Amsterdam.