Het belang van een woning taxeren

Bij de koop of verkoop van een woning is het belangrijk om deze goed te taxeren. Het taxeren van een woning zorgt ervoor dat de waarde van de woning deskundig wordt vastgelegd. Aan de hand van het taxatierapport kunt u een vraagprijs voor uw woning opstellen, of kunt u een bod doen op een woning. Daarnaast is de taxatiewaarde van een woning nodig voor het verkrijgen van een hypotheek.

Laat uw woning taxeren door 0900 Taxateur

Wilt u een woning laten taxeren in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor. Wij taxeren woningen in groot Amsterdam, Haarlemmermeer, Ronde Venen en in delen van Zuid Kennemerland. Wij treden op als onafhankelijk taxateur, waarbij wij zelf niet betrokken zijn bij de koop- of verkoop van de woning. Op deze manier kan er geen belangenverstrengeling optreden tijdens het taxeren van de woning.

Kosten voor het taxeren van een woning

0900 Taxateur voert taxaties uit voor scherpe tarieven. Het taxeren van uw woning kan al vanaf 225,00 euro. Neem contact met ons op voor de exacte tarieven voor het taxeren van uw woning. Naar aanleiding van uw woning en de eisen voor het taxatierapport kan uw taxateur uit Amsterdam u een zeer aantrekkelijk aanbod doen.